Скалолазка всі серії

Мелодрама Скалолазка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
18 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Скалолазка »:

Ірина та Леонід подружня пара, яка випадково виявляються мимовільними свідками трагічного автомобільної аварії в горах. На щастя дитини, яка єдина вціліла в тому ДТП герої виявилися поруч і змогли врятувати її. У подружжя немає дітей, тому вони, недовго думаючи вирішують удочерити дівчинку, вважаючи що її рідні загинули. Новоспечені батьки назвали дівчинку Ніною. Проходять роки – Ніночка виросте справжньою красунею і розумницею. Після загибелі Ліні, яких був екстремалом альпіністом, Іра присвячує всю себе дочки.

Жінка буквально розчиняється в ній, але засмучує в улюбленому чаду лише одне. Та весь час рветься в ненависні для матері гірські хребти, що мріє також, як і батько підкорювати. Втративши один раз коханого, Ірина не хоче навіть чути про це, намагаючись умовити Ніну не думати про це небезпечне захоплення. На тлі всіх цих життєвих проблем і негараздів у далекій Осетії якийсь старий чернець перед самою кончиною знаходить рідного брата Ніни – Михайла. Він зізнається, що, будучи лікарем віддав дівчинку на виховання іншій родині. Міша відправляється на пошуки єдиної близької людини. Чи зможе він знайти сестру, після стількох років розлуки.

Серіал Скалолазка 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Скалолазка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Скалолазка 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Скалолазка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скалолазка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скалолазка (2013)