Холодне серце всі серії

Серіал мелодрама «Холодне серце »:

Подружня пара Анна і Михайло живуть в мирі і злагоді ось вже протягом більше десятка років. За цей час у них народилася донечка Юлія. У дівчинки вроджена поріг серця і лікарям дивом вдалося врятувати дитину в перші хвилини життя. Тато з мамою оточили своє чадо хмарою любові і турботи в сім'ї стало закономірністю, потурати всім примхам підростаючої принцеси. Після трагічної загибелі чоловіка в ДТП, мати повністю присвячує себе доньці, розчинившись у ній. Вона готова працювати цілими днями безперервно, тільки б у Юлі все було.

Про особисте життя Ганна навіть не сміє думати, адже головне — це добробут її улюбленої доньки. Проходять роки, з примхливого і вічно незадоволеного створення виростає розважлива і егоїстична особа, яка за час дорослішання чудово навчилася маніпулювати людьми. Коли мама втомлена тягнути на своїх тендітних плечах весь тягар їх існування і зустріла випадково близького друга покійного чоловіка Пашу, між ними спалахує симпатія. Але Юля звикла розпоряджатися долею матері, не має наміру відпускати від себе її, тим більше бачити щасливою. Зможе в цей раз вдова сказати – ні, тієї якій віддала всю себе без залишку?! Адже настав час подумати і про себе.

Серіал Холодне серце 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Холодне серце » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Холодне серце 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Холодне серце всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Холодне серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Холодне серце (2016)