Бухта Глибока всі серії

Мелодрама Бухта Глибока  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
19 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Бухта Глибока »:

Відставний офіцер Далекосхідного флоту Дмитро Гаранін повертається в рідне містечко на узбережжі Баренцевого моря, бажаючи побачити друзів. Ветеран передбачає, що його чекають сентиментальні діалоги з взаємними спогадами з минулого. Смакує, що всією компанією можна буде обговорити кар'єру кожного друга, особисте життя, різні досягнення, а також думки з приводу стану справ у флоті. Однак замість радісної події відбувається страшне і ніким не очікуване злочин.

Одного з передбачуваних учасників вечора спогадів, Сергія Лучнікова, прикінчили за пару годин до призначеної зустрічі. Крім Гаранина, власне розслідування з цього приводу ведуть Самохін і Цвєтков. Воно призводить чоловіків до похмурої таємниці субмарини, що пішла на дно більше двадцяти років тому. На цій підводному човні були їхні батьки, які в ході тієї катастрофи загинули. Загальна трагедія і багато років в пітерському військово-морському училищі об'єднали чотирьох хлопців. З'ясовуючи обставини смерті одного, Дмитро постійно напаривается на наслідки забутих проблемних ситуацій, які мешканці гарнізону, в тому числі його вірні друзі, довго зберігали в секреті. Чи змінять ці таємниці взаємини в колективі?

Серіал Бухта Глибока 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Бухта Глибока » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бухта Глибока 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бухта Глибока всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бухта Глибока онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Бухта Глибока (2021)