Підслухати (2021) всі серії

Мелодрама Підслухати (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
31 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, детектив
Режисер:
Тривалість:
12 мин.

Серіал триллер, детектив «Підслухати (2021)»:

Юрка, Джулс, Ліка, Хрест і Костян давно дружать. Вони виявляють, що їхні однокласники, які на перший погляд один з одним не пов'язані, стали пропадати безвісти. Невідоме місцезнаходження вже чотирьох хлопців. Вчителі вважають, що це просто батьки цих хлопців вирішили несподівано переїхати в інше місто. А то, що так масово - це простий збіг: просто багатьом захотілося змінити місце проживання одночасно - ну, що тут такого? Батьки тих, хто не зникав, теж спокійні: вони вважають, що діти не пропали, а просто захворіли чимось і підліковуємо в лікарнях.

Але п'ятьом друзям такі пояснення здаються неправдоподібними. Юрка, Джулс, Ліка, Хрест і Костян розуміють, що від органів правопорядку тут теж мало, чого доб'єшся, тому вирішують почати власне розслідування. Тим більше, один з них скаржиться: «Ми дрібні. Нас ніхто всерйоз не сприймає ». Так що допомоги від дорослих не дочекаєшся. Чи зможуть школярі розгадати таємницю зникнення однокласників? У процесі пошуків вони зрозуміють, що є таємниці, які краще не знати. Коли пропажі молодих людей тільки почалися, п'ятеро друзів відчули, що теж знаходяться в небезпеці. І в даному випадку інтуїція їх не підвела.

Серіал Підслухати (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Підслухати (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Підслухати (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підслухати (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Підслухати (2021)