Просто роман (2018) всі серії

Мелодрама Просто роман (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
30 июня 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Просто роман (2018)»:

Марина та Ілля для всіх оточуючих зразкова сімейна пара, яка виглядає з боку цілком гармонійно і щасливо. Всі вважають подружжя показовим сімейством, з яких потрібно брати приклад. Але мало хто знає, що між цими закоханими немає серйозних відносин і тим більше сім'ї. Вони просто спілкуються заради свого задоволення, захопившись бурхливим романом. По суті вони дотримуються вільних взаємин, що влаштовує обох.

Адже ніхто не вправі з засудити за те, що два самодостатніх дорослих людини вирішили бути разом, але при цьому не обтяжувати себе штампами в паспорті. Вони не бажають обтяжувати себе спільним господарством, дітьми та спільними сірими буднями. Їм хочеться вічного свята і яскравих вражень від побачень. Їм дійсно добре удвох проводити весь вільний час, розважатися, гуляти, ходити до друзів і подорожувати. Коли-то вони домовилися, що нічого не повинні один одному та в будь-який момент можуть розлучитися без розборок, істерик і зайвих суперечок. Але чи так це насправді. За довгі роки, вони стали рідними душами, навчилися дихати в унісон і можливо ось так одного разу просто взяти і перекреслити всю цю райдужну ідилію одним разом?!

Серіал Просто роман (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Просто роман (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Просто роман (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Просто роман (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Просто роман (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Просто роман (2018)