Пара з майбутнього (2021)

Мелодрама Пара з майбутнього (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 марта 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, фантастика, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
104 мин.

Фільм комедия, фантастика, мелодрама «Пара з майбутнього (2021)»:

В недалекому майбутньому подружня пара усвідомлює, що їх шлюбу прийшов кінець. Але розлучитися не так просто - процедура дорога і потребує докладання безлічі зусиль. Скандали між Євгеном та Олександрою стають все жорсткішими. Раптово чоловік і дружина виявляються в минулому, коли Женя запропонував Саші одружитися. Пара з майбутнього вирішує, що зможе виправити цю помилку, і вони не повинні стати подружжям.

Але молода пара не готова так легко повірити підозрілих незнайомців. Закохані збираються боротися за своє майбутнє, адже вони впевнені, що будуть щасливі. Євгену і Олександрі потрібно знайти переконливі аргументи, інакше вони знову повторять помилку, якої так сподіваються уникнути. Заради досягнення поставленої мети їм доведеться сильно постаратися, адже закохані не збираються здаватися.

Дивитися фільм «Пара з майбутнього (2021)» онлайн в HD якості

  • 80
Фільм Пара з майбутнього (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пара з майбутнього (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Пара з майбутнього (2021)