Холодна страва всі серії

Мелодрама Холодна страва  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 сентября 2015
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Холодна страва »:

Євгенія та Олег щасливі закохані, які планують майбутнє весілля і романтичну подорож. Спорів і приємних клопотів у молодих багато з цього приводу, але в одному вони солідарні, що по-справжньому люблять один одного і їх чекає прекрасне і світле майбутнє. Але коли Женя раптово отримує трагічну звістку про те, що її улюблений гине в автокатастрофі, зіткнувшись з п'яним водієм, вона не може повірити в це. Як так? Що вона більше не побачить свого Олежика та не пригорне його. Винуватцем її кардинально змінилася життя стає шалапут і мажор Костянтин Стрільців, синок багатого татуся і впливового олігарха.

Героїня до останнього сподівалася на справедливість правосуддя і те, що негідника надовго засадять до тюрми, але той відбувся лише попередженням і штрафом. Як таке може бути, її коханий убитий, а вбивця буде і далі радіти життю. Тоді відчайдушна дівчина вирішує, що сама доб'ється справедливого суду і винний все ж понесе заслужене покарання. Вона не заспокоїться, поки не доб'ється поставленої мети, що б це не коштувало їй. Адже їй більше нема чого втрачати, Стрільців вже перекреслив все те, що було їй так дорого.

Серіал Холодна страва 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Холодна страва » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Холодна страва 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Холодна страва всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Холодна страва онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Холодна страва (2015)