Ціна мовчання всі серії

Мелодрама Ціна мовчання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 грудня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
драма, кримінал
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, кримінал «Ціна мовчання »:

Вітчизняний серіал оповідає про досить актуальною і важливою темою сучасного суспільства – жорстоке насильство. Як почуваються жінки, яким довелося пережити настільки жахливі події у своєму житті? Адже більшість з потерпілих роками мовчать про те, що сталося, нікому не розповідають і воліють поодинці переживати те приниження і біль. Може про це не треба замовчувати, а краще поділитися і не замовчувати. Можливо пересилив себе, ці самі жертви можуть врятувати інших дівчаток, дівчат правильними порадами, повчаннями. Багато громадські діячі намагаються боротися з таким станом речей.

Але не менш важливим є той факт, щоб самі представниці слабкої статі не мовчали, а говорили про те, що трапилося і тоді злочинець буде своєчасно знайдений, затриманий, понесе належне покарання не зробить ще одного злочину. Адже такі фатальні події ламають життя, а цього треба намагатися уникати. Головним героям драматичного фільму довелося зіткнутися з трагічним насильством. Хлопці молода закохана пара, одного разу зазнали нападу невідомих. Чоловік, захищаючи свою кохану, над якою вже поглумилися, перевищує заходи самооборони і за іронією долі опинився на лаві підсудних. Далі правосуддя виявилося сліпо і невинну людину відправляють на довгий термін в колонії суворого режиму. Де ж справедливість?!

Серіал Ціна мовчання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ціна мовчання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ціна мовчання 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ціна мовчання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ціна мовчання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ціна мовчання (2019)