Жінки на межі всі серії

Мелодрама Жінки на межі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
16 сентября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Жінки на межі »:

Драматичний серіал присвячений представницям слабкої статі, про важку жіночу долю і непередбачених обставин, що можуть штовхнути будь-яку з них на крайні заходи. Кожна конкретна історія – це сюжет про складну долю жінки, яка зважилася на відчайдушний крок, злочин. Напевно, для чоловіків не секрет, що протилежну стать з милих і спокійних можуть швидко перетворитися в підступних і небезпечних осіб, дії яких надалі можуть стати непередбачуваними. Їх не можна ображати, а якщо зробив це – біжи.

Доведене до межі, вони здатні на таку витончену помсту, яке чоловікам навіть в голову не прийде. Всі оповідання мають під собою одну спільну платформу і грунт: нервовий зрив, ревнощі, побої, нещасна любов, зраду, приниження, наруги. Головним героєм стрічки є досвідчений психоаналітик Ігор Зайцев. Цей професійний фахівець стане своєрідною сполучною ланкою всіх випадків. Він буде працювати з кожного, кому довелося пережити трагедію і по можливості допомогти, зрозуміти, що довело ту чи іншу винну до такого фатального кінця. Чи зможе він викликати на відверту розмову тих, хто вже не довіряють нікому і не поспішають пускати чужинців на свою територію.

Серіал Жінки на межі 1- 23, 24, 25, 26 серія дивитися онлайн всі серії підрят 26 серий

Дивитися серіал «Жінки на межі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жінки на межі 26 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жінки на межі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жінки на межі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жінки на межі (2013)