Не жіноча справа всі серії

Мелодрама Не жіноча справа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 декабря 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, криминал, мелодрама «Не жіноча справа »:

Життя складна штука, повна непередбачуваних моментів і таємниць минулого, якими часом навіть не хочеться ділитися з друзями. І не важливо хто людина за професією, у кожного є що приховувати, навіть якщо він поліцейський. Головні герої драматичного сюжету працівниці відділу жіночої поліції, які розслідують справи, пов'язані зі злочинністю здійснюються представницями слабкої статі. Напарниці добре виконують свої обов'язки і їм багато часу доводиться проводити разом, але обом їм є що приховувати і великого бажання ділитися цими секретами у них немає.

Лейтенант Олена Миколаївна, є студенткою юридичного університету і живе подвійним життям, підробляючи вечорами і ночами ескорт-послугами, щоб оплачувати дорогу терапію своєї матері. Майор Ольга Кірсанова, спадкова поліцейська, пережила серйозний нервовий зрив після пред'явленого їй звинувачення у вбивстві чоловіка. Не знайшовши іншого виходу, офіцерша воліє глушити свої переживання і відчаю в алкоголі. Такі вагомі факти з темного минулого можуть поставити під загрозу блискучий кар'єрний ріст дівчат, тим більше якщо ними скористаються противники. А цього допустити ніяк не можна!

Серіал Не жіноча справа 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Не жіноча справа » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не жіноча справа 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не жіноча справа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не жіноча справа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не жіноча справа (2013)