Інший майор Соколов всі серії

Мелодрама Інший майор Соколов  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
14 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал криминал «Інший майор Соколов »:

Одним з найбільш серйозних і відповідальних відділів поліції є управління власної безпеки. Незважаючи на це, у відділі процвітає корупція. Тут на слідчих столах лежать злочинні справи, пов'язані з працівниками високого рангу і представниками офіційних структур. Пліч-о-пліч з продажними поліцейськими тут працюють і чесні слідчі, які працюють за ідею і готові примусити відповісти за законом будь-якої людини, незалежно від його соціального статусу. Серед таких виявляються Андрій, Марина, Олег і їх керівник майор Соколов. Об'єднуючи свої сили, головні герої серіалу «Інший майор Соколов / Відображення» можуть піти навіть проти власних колег, якщо ті порушують закон.

Чесні слідчі впевнені, що за ґратами повинен знаходитися будь-який, хто опинився по той бік закону заради власного збагачення і наживи на шкоду правопорядку і правосуддя. Вони чудово виконують свою роботу, навіть незважаючи на фальсифікації, загрози розправи і навіть підробки доказів їх колегами. З-за своєї чесності вони нажили собі чимало ворогів.

Серіал Інший майор Соколов 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Інший майор Соколов » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Інший майор Соколов 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Інший майор Соколов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інший майор Соколов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Інший майор Соколов (2015)