Майор Соколов. Гра без правил всі серії

Мелодрама Майор Соколов. Гра без правил  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
19 червня 2017
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма «Майор Соколов. Гра без правил »:

Це, мабуть, самий корумпований відділ поліції, що значиться в управлінні власної безпеки, як один з відповідальних відділень. Саме там ведуться справи, в яких замішані різного рангу чини правоохоронних органів. Принциповий майор Влад Соколов разом з перевіреною командою відмінних спеціалістів готові довести всім, що закон однаковий для всіх. Навіть якщо добре знайомі їм колеги з тієї чи іншої причини виявляються по іншу сторону барикади, вони зобов'язані нести відповідальність за свої неправомірні дії. Соколов впевнений, що таким законникам, ганебним честь мундира місце на тюремних нарах.

Адже їх метою була зовсім не боротьба за справедливість, а зажерлива нажива і узагальнення шкоду правосуддю і правопорядку. Досвідчений і досвідчений вовк полковник Ладигін, настільки міцний горішок, що збити його з пантелику практично немає шансів. Він впевнений у своїх підлеглих, в числі яких і складається Влад. Вся група чудово справляється з поставленими завданнями, незважаючи на щоденні загрози, підробки самими ж працівниками, які опинилися під слідством. Самі ж продажні поліцейські ненавидять Ладигіна і всіх відданих йому молодцов, які копають під своїх же. А як по-іншому зупинити цей маховик хабарів, жадібності, який процвітає у відділі.

Серіал Майор Соколов. Гра без правил 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Майор Соколов. Гра без правил » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Майор Соколов. Гра без правил 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Майор Соколов. Гра без правил всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майор Соколов. Гра без правил онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майор Соколов. Гра без правил (2017)