Месник всі серії

Мелодрама Месник  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 января 2014
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Тривалість:
43 мин.

Серіал боевик «Месник »:

Колишній офіцер державного розвідувального управління Микита Соколов і його товариш Валера Осокін стають мимовільними свідками жорстокої розправи над далекобійником. Вбивці вирішують не залишати випадкових очевидців в живих і кидаються за ними в погоню. Вижити в цій божевільній гонці пощастить лише Микиті. Його друг гине відразу після того, як злочинці руйнують їх транспортний засіб, і врізається в дерево. Соколок опиняється на лікарняному ліжку. Хлопця переповнює злість і ненависть до бандитів, які вбили Осокіна. Він збирається помститися. Тільки детектив Крилов і полковник Анохін сумніваються в оповіданні Валерія.

У них з цього приводу своя версія, адже факти показують зовсім іншу картину. На місці події знайде ніс з Нікітіними відбитками. Оперативник припускає, що товариський дует намагався пограбувати шофера, але отримали відсіч, і тоді досвідчений офіцер убив його. Таким чином все перевертається з ніг на голову, і жертва стає головним підозрюваним, якщо ще врахувати, що покійний далекобійник є батьком Крытова. З цієї причини Анохін відсторонює від ведення справи. Тепер Йому нічого не залишається, як втекти з лікарні і самому знайти винних, що зняти з себе підозри і повернути собі і своєму померлому приятелеві чесне ім'я.

Серіал Месник 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Месник » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Месник 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Месник всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Месник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Месник (2013)