Друге життя всі серії

Мелодрама Друге життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 сентября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма «Друге життя »:

Юлія і її вагітна сестричка Катерина мимоволі стають свідками зухвалого пограбування інкасаторської машини серед білого дня. У перестрілці бандити вбивають всіх інкасаторів, але при цьому не помічають переляканих родичок. Але одна з шальних куль потрапляє в Катю і та, стікаючи кров'ю помирає в лікарні. Дитина з'явилася на світ у той момент виживає і Юля удочеряє дитину. На тлі відбуваються трагічних подій у житті головної героїні, один із злочинців який намагався втекти з місця пригоди потрапляє в автомобільну аварію і врізається в інший транспортний засіб.

В ньому перебували дружина і дочка капітана МНС Андрія. Чоловік не може пережити таку втрату. Він повністю замикається в собі, залишає роботу і віддає перевагу глушити біль алкоголем. З тих пір проходить рік, винного у всіх бідах затримують оперативники слідчого відділу. Юля впізнала ватажка угруповання і має виступити основним свідком на суді. Дружки кримінальника готують на неї замах, але на Юлину щастя поруч виявляється Андрій, який з того моменту стає його ангелом-хранителем. Схоже доля не випадково столкнута цих двох?!

Серіал Друге життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Друге життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Друге життя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Друге життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друге життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Друге життя (2015)