Рідна кров всі серії

Мелодрама Рідна кров  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 августа 2018 22 декабря 2018
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал драма «Рідна кров »:

Наївна дівчина на ім'я Вероніка в 17 років закохалася, і повністю довірилася своєму коханому. Тільки хлопець виявився боягузом і негідником. Коли героїня фільму «Рідна кров» завагітніла, наречений підібгав хвоста і втік, залишивши дівчину одну розсьорбувати цю ситуацію. Пологи виявилися дуже складними, дитина з'явилася на світ раніше покладеного терміну. Мати Віри, вмовляє віддати дитину в притулок, де він зможе знайти нових батьків і вирости в забезпеченій сім'ї.

Через десять років, Віра дізнається, що її син раніше в дитбудинку, де живе серед таких же нещасних сиріт. Материне серце тьохнуло і вона вирішує у що б то не стало, усиновити дитину...

Серіал Рідна кров 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Рідна кров » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рідна кров 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рідна кров всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідна кров онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рідна кров (2018)