Дитина з гарантією (2021) всі серії

Мелодрама Дитина з гарантією (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
12 вересня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дитина з гарантією (2021)»:

Агнія Коронец є успішним і високооплачуваним адвокатом. У кар'єрі все складається добре, а ось в особистому житті є проблеми. Хоч героїня і живе з чоловіком, якого щиро любить, але завести дитину все ніяк не виходить. Але Агнія дуже хоче відчути радість материнства. Усиновити або удочерити дитину з дитбудинку Коронец вважає ризикованою витівкою. Адже не факт, що він буде здоровим. Але удача посміхається жінці-адвокату, і мрія близька до виконання. На життєвому шляху юристки зустрілася дівчина, яка змушена відмовитися від свого малюка через численні проблем.

Агнія навіть не підозрює, що стала жертвою авантюри, в результаті якої її доля різко зміниться. Обставини складуться таким чином, що вона втратить чоловіка, улюблену роботу і ледь не втратить життя. Вона зрозуміє, що не варто довіряти людям, в яких не впевнена на сто відсотків. Чи зуміє Агнія знайти в собі сили, щоб вибратися з чорної смуги життя і полинути на пошуки щастя? Зустріне вона коли-небудь надійного і дбайливого чоловіка, в якого щиро закохається і з яким зможе створити серйозні стосунки? Чи вийде у неї коли-небудь відчути себе мамою в щасливій родині?

Серіал Дитина з гарантією (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дитина з гарантією (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Дитина з гарантією (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дитина з гарантією (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Дитина з гарантією (2021)