Вкради мене всі серії

Мелодрама Вкради мене  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 января 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Вкради мене »:

Драматичний кримінальний серіал від російського режисера В'ячеслава Лаврова і сценариста Юлії Климок. Головні ролі виконали Інна Коляда, Олена Івченко та Олександр Аверков.

Це гостросюжетна історія, в центрі якої молода і нестерпна характером дівчина на ім'я Агнія - дев'ятнадцятирічна донька директора досить престижною і процвітаючої компанії. Папаша настільки розпестив свою дитину, годуючи його з золотою ложечки і потураючи кожної слабкості, що тепер з гіркотою і жахом пожинає плоди своєї безвідповідальності і необережності. До того ж безрозсудну поведінку молодої особи дратує і оточення боса. Якось раз дівчині спало на думку придбати власну квартиру, щоб повністю відчути себе дорослою і більш самостійною. Природно за виконанням такого гучного бажання вона звертається до свого улюбленого батька.

Чоловік відповідає категоричною відмовою, що збиває Агнію з пантелику. Тому вона вирішує піти на підлість і обманним чином зімітувати своє викрадення. Таким чином, отриманий викуп вона витратить на покупку заповітного житла. У цій афері їй допомагає батьківський співробітник Олексій Лопухін, який не відразу зрозумів, в яку халепу він має догодити. Про це незабаром випадково дізнається батько Агнії, який не подає вигляду і підіграє нестерпною дочки. Однак так вийшло, що головна героїня стає жертвою вже справжнього викрадення. Але чи повірить в це батько, якого так жорстоко намагалося обдурити власну рідне дитя?

Серіал Вкради мене 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вкради мене » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вкради мене 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вкради мене всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вкради мене онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вкради мене (2013)