Олександра

Фільм мелодрама «Олександра »:

Мелодраматичний телевізійний фільм російського виробництва від режисера Юлії Красновой і сценариста Юлії Дамскер. Головні ролі виконали Марина Коняшкіна і Володимир Жеребцов.

Молода дівчина Олександра вже кілька років працює фельдшером у відділенні швидкої допомоги. Вся її безтурботна і іскрометна молодість проходить в стінах медичного закладу і під боком у чоловіка Романа, через якого вона забула про жіночих розвагах і милих радощах, переставши зустрічатися з улюбленими подругами і ходити за покупками. Те, що вона заробила важкою і безсонних працею, дівчина витрачає на свого невдячного і ледачого чоловіка, який палець об палець не вдарить, щоб хоч у чомусь допомогти своїй постійно працюють у поті чола і трудящої дружині.

Юнак навчається в престижному інституті, але не докладає до навчання ніяких старань, проводячи практично весь свій вільний час в компанії безглуздих друзів, а не за вченням лекцій і підготовкою до іспитів. Щоб хлопця не відрахували за такий недолугий підхід, дружина пише за нього курсові роботи і виконує домашні завдання, з працею виносячи поведінку легковажного і безвідповідального коханого. І одного разу настає критичний і поворотний момент в і без того тендітній сім'ї, коли Роман вирішує піти від надокучливою Олександри, навіть не подякувавши їй за все добро, що вона йому зробила. Тепер дівчині доведеться почати все з чистого аркуша і нарешті таки пожити для себе.

Дивитися фільм «Олександра » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Олександра онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Олександра дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олександра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Олександра (2010)