Блудний син всі серії

Серіал мелодрама «Блудний син »:

У центрі сюжетної лінії талановитий столичний режисер Сергій Доценко, який за часів бурхливої ​​молодості зробив сина. Через довгі роки син, який все своє життя провів в невеликому шахтарському містечку, з'являється в житті Сергія. Режисер відчуває провину за те, що всі ці роки, які він провів у шоколаді, його рідна дитина жив без грошей. Він хоче допомогти Саші, його дружині Тані і їх дитині Маші дізнатися, що буває зовсім інше життя, життя в достатку.

Як нерідко буває, подібна допомога виходить боком того, хто вирішив допомогти. Якщо у Саші практично немає ніяких претензій до батька, то його дружина Таня настільки звикла до нової в рази більше розкішного життя, що не хоче від неї відмовлятися. Чоловік їй вже не такий цікавий, як його батько, який потенційно може забезпечити як її безбідне життя, так і життя її нинішньому і майбутнім дітям. На що вона готова піти, щоб залишитися в Москві?

Серіал Блудний син 1 - 4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серій

Дивитися серіал «Блудний син » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Блудний син 6 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Блудний син всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Блудний син онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Блудний син (2019)