Помічниця всі серії

Мелодрама Помічниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин. (90 мин.)

Серіал мелодрама «Помічниця »:

Семен - самотній чоловік, який працює консультантам у великій фірмі. Два роки тому він втратив найближчої людини - свою дружину. З тих пір, чоловік сумує за дружиною і кожен день згадує щасливі дні, які вони проводили разом. Одного разу, помічниця Семена йде в декретну відпустку, а на її місце приходить молода і чарівна жінка Тетяна. Працюючи разом, чоловік довгий час не міг звикнути до нової помічниці, сварився з нею і навіть думав її звільнити. Але, після бесіди в неформальній обстановці, ставлення до нової співробітниці, кардинально змінюється. Таня допомагає своєму шефові подолати всі його комплекси і повернутися до нормального життя. Через деякий час, Семен хоче налагодити особисте життя, але, він давно забув, як знайомитися з жінками, і як вести себе на побаченнях. Щоб не опинитися в безглуздій ситуації, і не зганьбитися перед майбутньою супутницею, бос просить свою асистентку, дати йому пару уроків побачень. Чи не підозрюючи про наслідки, вона погоджується допомогти ...

Серіал Помічниця 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Помічниця » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Помічниця 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Помічниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Помічниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Помічниця (2018)