Мій всі серії

Серіал мелодрама «Мій »:

Світлана і Міша, здається, не зустрінуться ніколи. Це дуже різні люди, яких навряд чи здатна звести доля. Він - талановитий актор, якого любить публіка. Кожен його день - спалахи фотокамер, зйомки і роз'їзди. Вона - дівчина з простої бідної сім'ї, вчителька початкових класів. Мати Михайла - режисер, який прославився на весь світ! Мати Світлани - пенсіонерка з інвалідністю. Однак доля вирішили звести молодих людей. Миша абсолютно випадково рятує дівчину від нападників хуліганів. Через день чоловік розуміє, що закохався в Світлану і жити без неї не може.

Він покірний тим, наскільки дівчина природна, красива, справжня, проста. Світлана допомагає зрозуміти Міші, що вся ця світське життя - мішура, яка нічого не означає. Михайло насилу домагається від всіх визнання Світлани його дівчиною, а мати Галина виявляється проти таких відносин, вважаючи, що її син гідний куди більшого. Вона, як режисер, бачить для Михайла інше життя, поруч з красивою і видатною актрисою. І така є на прикметі - Ольга. Галина звикла також і до того, що син належить тільки їй. Вона ні разу за серіал скаже свою коронну фразу "Це МІЙ син".

Галина вирішує усілякими образами заважати закоханим. Світлана не витримує напруги і доводить себе до зриву. Михайло після того, як його кохана потрапила в реанімацію, хоче покінчити життя самогубством. Мати рятує свого сина, але той втрачає голос, тому його успішній кар'єрі кінець. Галина розуміє, яку страшну помилку зробила, вона визнає свою провину і потрапляє до в'язниці. Світла, прийшовши до тями, відмовляється від улюбленого, боячись остаточно зламати його життя. Миша залишається зовсім один. Він не бачить сенсу жити далі. Перед нами проект про те, як важко часом буває зробити вибір і зробити самопожертву заради щастя інших. Галина зламала життя своїй дитині, боячись втратити його. Світлана ж навпаки жертвує всім, щоб кохана людина був щасливий. Чи зможуть герої знову знайти своє щастя, коли доля перегородила їм дорогу? Кінець цієї любовної історії непередбачуваний.

Серіал Мій 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мій » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мій 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій (2009)