Макарови (2020)

Фільм детектив «Макарови (2020)»:

Головний герой мелодраматичного фільму звичайний хлопчина Михайло - добрий і чарівний. Він живе своїми мріями, пріоритетами і прагне до поставлених цілей. Але схоже доля вирішила втрутитися в його плани підкинувши несподіваний сюрприз, який кардинально змінить розмірене і звичне існування Міші. Цю здавалося романтична історія почалася в теплий літній день на березі тихої річки і згодом обернеться справжньою трагедією для наївного хлопця. Спокуса його дівчина на ім'я Стелла виявиться типовою акулою, яка з милою і веселою перетворюється на істеричку і жертву обставин.

Вона і її рідня пред'являють нічого не підозрює юнакові серйозні звинувачення в жорстокому нарузі. Михайло шокований почутим намагається виправдатися і донести до обвинувальної сторони, що він зовсім не винен і все відбулося з обопільної згоди. Але ніхто його слухати не збирався, і тільки любляча матір вірила синові, який розповів їй правду. Мати не дасть своє чадо на розтерзання Макаровим, а юної інтриганку вона оголошує нещадну війну на виживання. Чим закінчиться жорстка бійка і чого домагається власне сама Стелла?

Дивитися фільм «Макарови (2020)» онлайн в HD якості

  • 90
Ви легально дивіться кіно Макарови (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Макарови (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Макарови (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Макарови (2020)