Чужа (2019) всі серії

Мелодрама Чужа (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 серпня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Чужа (2019)»:

Молода жінка Іра, одружена з заможним бізнесменом Володимиром, який давно мріє про сина. Але, як на зло Ірина народжує йому трьох дочок поспіль. Коли вона завагітніла вчетверте, чоловік пригрозив, що кине її, якщо вона знову народить дівчинку. Після візиту до лікаря, вона дізнається що, буде дівчинка. Піддавшись впливу підступної мами, яка не хоче втрачати багатого зятя, героїня фільму «Чужа» погоджується на аферу.

Мати підкуповує лікаря і забирає чужого хлопчика, а Ірі каже, що її малятко померло. Через багато років, Михайло став гордістю свого батька, який живе заради нього. А Ірина так і не змогла його полюбити. Одного разу, Міша закохується в прекрасну Анастасію, яка відповідає йому взаємністю. Тільки, бідна дівчина не підходить за статусом Міші. Батьки всіма намагаються розлучити сина і його обраницю, щоб одружити на доньці свого партнера, Карині. Ніхто з них навіть не підозрює, що мила Настя ...

Серіал Чужа (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чужа (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужа (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужа (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужа (2019)