Кохання не ділиться на два всі серії

Мелодрама Кохання не ділиться на два  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 февраля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Кохання не ділиться на два »:

У галасливої столиці в скромній хрущовці живе невелике сімейство: Борис, Соня і Денис. Їх синові вже 18 років, але він ніяк не може визначитися з вибором майбутньої професії, воліючи цілими днями підбирати композиції на гітарі. Його мати Соня – викладає в школі російську і літературу, веде театральний гурток і примудряється знаходити час для репетиторства, щоб прогодувати сім'ю. А в Вязове проживають родичі головних героїв, Сониній сестри – Раїси та її підприємливого чоловіка Гліба Дорохова.

Історія фільму починається з того, що племінниця Соні – Марина, приїжджає в Москву, а Денис їде в провінцію двоюрідної сестри. Причин для такого обміну дітьми багато. Першою потрібно поступати в університет, а другого нарешті братися за розум, і мама дуже сподівається в цьому питанні на відповідального Гліба. Начебто в цьому бартері немає нічого особливого і незвичайного. Але це добровільна перестановка незабаром обернеться для близьких людей відкриттям якоїсь похмурої таємниці, які об'єднує їх невидимою ниткою. Довгий час секрет ретельно ховався і тепер настав час дізнатися правду і розставити все по своїх місцях. Але схоже, що звичне існування для них вже ніколи не буде колишнім.

Серіал Кохання не ділиться на два 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кохання не ділиться на два » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання не ділиться на два 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання не ділиться на два всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання не ділиться на два онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання не ділиться на два (2012)