Непокірна всі серії

Мелодрама Непокірна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Непокірна »:

Головна героїня серіалу Непокірна 2 сезон (2018) добре вихована дівчина, вона живе в дуже багатій родині. Мама і тато завжди дбали про Соню, вони робили все можливе і неможливе, щоб дочка ні в чому не потребувала по життю. Соня була настільки наївною, вона думала, що її оточують люди дуже добрі і доброзичливі.

Коли головна героїня подорослішала, вона зустріла симпатичного чоловіка Сергія, він був ідеальним взірцем справжнього, мужнього, відважного чоловіка для героїні. Соня закохана в Сергія, вона навіть не надала величезного значення дивацтв у поведінці обранця. Однак незабаром надмірна довірливість погано позначилася для милої леді. Трохи пізніше, чоловік показала своє справжнє обличчя. Виявляється, Сергій є справжнім бандитом, саме він відправив батьків дівчини на той світ. А Соню, будучи живою, закопав в землю. Благо головної героїні вдалося вижити. Тепер дівчина має намір поквитатися з злочинцем. Вона ні перед чим не зупиниться, адже зрадник забрав життя найближчих людей.

Кожен день Соня думає про місце, вона ніколи не пробачити ненависного вбивцю, адже той обманним шляхом заволодів майном сім'ї і вбив всіх. Тільки Сергій не знав, що його колишня кохана залишилася в живих. Що буде з Сергієм, чи вдасться Соні здійснити свої плани?

Серіал Непокірна 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Непокірна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Непокірна 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Непокірна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Непокірна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Непокірна (2017)