Якби я була цариця всі серії

Мелодрама Якби я була цариця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 февраля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Якби я була цариця »:

За однойменним романом Віри Колочкова. Після смерті матері опіку над молодшими сестрами взяла на себе старша Тамара. У нескінченних турботах про сестер пройшла її молодість, заміж Тамара так і не вийшла. Сестрички підросли. У річницю смерті матері зібралися вони за столом і стали згадувати, як колись в дитинстві грали вони в гру, загадуючи бажання.

Починалася гра словами: "Якби я була цариця ...". Маленькими сестри мріяли про принців і цукерках, тепер же Тамара хоче мати власний будинок, Віка сподівається вийти заміж за олігарха, а тиха скромна Соня, так само, як в дитинстві, не може придумати бажання. Однак доля вже приготувала кожній сестрі свій особливий сюрприз.

Серіал Якби я була цариця 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Якби я була цариця » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Якби я була цариця 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Якби я була цариця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Якби я була цариця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Якби я була цариця (2012)