Банкірші (2005) всі серії

Серіал мелодрама «Банкірші (2005)»:

Фільм про трьох сестер абсолютно різних за характером, одна з яких зведена. Старшу сестру звуть Тамара, вона бізнес-леді, працює менеджером у великому банку. Вона напориста і має ділову хватку. Друга сестра, Ганна, її характер абсолютно протилежний характеру Томи. Вона романтична, і практично не пристосована до столичного життя, вона як тінь Тамари. Їх зведеною сестрою є Надія, що приїхала з глибинки Росії.

Як і всі приїжджі, вона хоче побудувати кар'єру і підкорити столицю, і дуже сподівається на те, що в цьому їй допоможуть її сестри. Зовсім випадково вона влаштовується на роботу в банк, в якому працює Тамара. Надія, не соромлячись, користується зв'язками з сестрою, обманює всіх і женеться за удачею, яка поки що їй усміхається.

Головна мета Наді – побудувати кар'єру, і заради неї вона готова практично на все. Вона проводить афери і обмани, займається шахрайством, і це все затягує до такої міри, що робити крок назад вже пізно...

Серіал Банкірші (2005) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Банкірші (2005)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Банкірші (2005) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Банкірші (2005) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Банкірші (2005) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Банкірші (2005)