Доктор Надія (2021) всі серії

Мелодрама Доктор Надія (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
15 ноября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Доктор Надія (2021)»:

Надія Павлова працює хірургом. Колеги її поважають, бо професіоналізм та талант цієї співробітниці клініки безперечні. Вона не лише блискучий фахівець, а й гарна жінка. Колеги-чоловіки часто задивляються на неї і репрезентують у сміливих фантазіях. Природно, у такої ефектної жінки безліч заздрісниць, які ставлять приблизно те саме питання: «І що в ній все знаходять?». Але, незважаючи на харизму, привабливість і популярність у протилежної статі, особисте життя героїні поки що не влаштоване. У глибині душі доктор Надія мріє, що зустріне чоловіка, який дійсно заслуговує бути з нею.

Їй, звичайно, лестить, що оточуючі чоловіки часто дивляться на неї з відкритим ротом, але Надя хоче серйозних стосунків із надійною коханою людиною. Обстановка на роботі зовсім не сприяє флірту і пошуку нареченого. Безумовно, лікарня – це трагедії пацієнтів та їхніх родичів, напружені операції, характерний для клініки запах. Але Надія намагається не сумувати в такій похмурій атмосфері. Їй належить пройти непростий шлях, здобути впевненість у собі, продовжити вдосконалюватися як фахівець, заслужити на прощення доньки і знайти чоловіка своєї мрії.

Серіал Доктор Надія (2021) 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Доктор Надія (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Доктор Надія (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доктор Надія (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доктор Надія (2021)