Мамине кохання (2013)

Мелодрама Мамине кохання (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 августа 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Мамине кохання (2013)»:

Надя працює на будівництві маляром. У неї є 15-річний син Антон, який зустрічається з Ларою. Антон соромиться своєї мами, адже батьки Лари багаті люди, і вони будуть проти такої дружби. Лару батьки хочуть відправити на навчання в Англію, по-далі від Антона.

Надія давно любить Степана, і прийшов час їм одружитися, але коли Антон дізнається, що мамине щастя може в конец погубити дружбу з Ларою, він ставить її перед вибором: або я, або Степан. Звичайно любляча мати вибрала сина. Батьки Лари, теж ставлять її перед вибором, але дівчинка ні на що не проміняє дружбу з Антоном...

Дивитися фільм «Мамине кохання (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мамине кохання (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мамине кохання (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мамине кохання (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мамине кохання (2013)