Друг на продаж (2021)

Фільм комедия «Друг на продаж (2021)»:

Сюжет фільму «Друг на продаж» розповідає цікаву історію молодого хлопця Івана, який нещодавно розлучився зі своєю дівчиною Катериною. Намагаючись впоратися з почуттями, що налинули на нього, він приїжджає до друга в Томськ, де з якоїсь дивної причини гість зі столиці опиняється під пильною увагою десятків дівчат. Трохи пізніше Іван усвідомлює, що його приятель Гоша виставив друга на холостяцькому аукціоні, де учасниці заплативши значну суму виборювали право стати дружиною перспективного мільйонера.

Намагаючись відбитися від набридливих пані Іван дізнається, що Катерина теж приїхала до Томська, щоб вийти заміж за бізнесмена Пантелєєва. Так хлопець постає перед непростим вибором: здатися на волю одній з красунь або поборотися за особисте щастя, відбивши кохану у заможного конкурента.

Дивитися фільм «Друг на продаж (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Друг на продаж (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друг на продаж (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Друг на продаж (2021)