До тещі на млинці (2016)

Мелодрама До тещі на млинці (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 мая 2017
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
98мин.

Фільм мелодрама «До тещі на млинці (2016)»:

Марина шалено любить свого чоловіка Славу, який користується своєю дружиною заради вигоди. Вона працює не покладаючи рук, намагаючись забезпечити всі забаганки свого чоловіка. Але, невдячний чоловік не цінує щиру любов і сімейні цінності, Славик думає тільки про себе і своїх зростаючих з кожним днем ​​запитів.

Одного разу, він знайомиться з молодою дівчиною - дочкою заможного бізнесмена. Після романтичних залицянь він підкорює серце багатої спадкоємиці і кидає свою дружину, щоб одружитися на перспективної нареченій. Дізнавшись про зраду, Марина вирішила помститися своєму колишньому, і вийшла заміж за батька тієї самої дівчини. Такого вчинку Славік ніяк не очікував. Тепер його колишня дружина стала тещею, яка зробить все, щоб зіпсувати життя своєму зятю ..

Дивитися фільм «До тещі на млинці (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно До тещі на млинці (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм До тещі на млинці (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися До тещі на млинці (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » До тещі на млинці (2016)