Серце без замка

Фільм мелодрама «Серце без замка »:

Вона турботлива, вірна дружина і чудова мати. Ці слова в точності характеризують Маришку. Колись дівчина зустріла на своєму життєвому шляху музиканта Веніаміна, який на той момент переживав особисту трагедію обманутих надій і почуттів. Його кинула кохана жінка. Тоді героїня спробувала оточити теплом людини, який здавався їй таким вразливим і чутливим.

А самому Вени дуже імпонувало таке ставлення молоденької особи. Так у пари зав'язався роман, а потім все сталося дуже швидко і народився Вовка. Правда Марина і сама не помітила, як стала жити з коханим в будинку його матері чи на правах дружини, то чи служниці. Вона прекрасно розуміє незавидне свого становища і відчуває себе в цій ролі приниженою і нещасної, але забороняє навіть думати про іншого чоловіка і романі. Одного разу повертається після тривалої відсутності колишня любов Венечки - Карина.

Давня любов спалахує з новою силою. І тепер Маринці доведеться поборотися не тільки за свого коханого, але і за сина, який є єдиною радістю і втіхою. Адже цивільний чоловіче задумав кинути її, виїхати в закордон з Кариночка і відвести з собою Вову, чого ніяк не може дозволити Марина. Вона забирає дитину і їде в санаторій, щоб обміркувати план своїх подальших дій. У той же самий час свекруха з сином обмірковують, як забрати у норовливої ​​матусі онука і отрока. Сама ж Маринка несподівано для себе зустрічає людину, яка закохується в неї, переймається до її проблем і готовий взяти найактивнішу участь в її житті.

Дивитися фільм «Серце без замка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Серце без замка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Серце без замка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серце без замка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Серце без замка (2012)