Непрекрасна леді всі серії

Серіал мелодрама «Непрекрасна леді »:

Анфісин батьки пропали безвісти вісім років тому. Їх трупи не виявлені, тому є примарна надія, що батько і мати живі. Навіть поліція розводить руками і гадки не має, яка доля цієї пари. Грунтовне розслідування, довгі пошуки також не внесли ясності в питання. Однак дочка з дитинства не покидало відчуття, що батьків убили. З плином років доказів цьому ставало все більше. Анфіса здогадується, кому виявилося вигідно відправити її в дитбудинок, а самому збагатитися за рахунок загибелі батьків.

Покинувши інтернат, подорослішала дівчина не може думати ні про що, крім помсти. Навіть про цілі, пов'язаних з успіхом, кар'єрою, любов'ю. Вона починає методично розробляти план, який призведе до покарання винних. Від роздумів ображена сирота швидко перейшла до дій. Месниця спробувала розквитатися з вбивцями, але перша спроба результату не принесла. Анфіса розуміє, що треба діяти хитріше. Для цього необхідно стати зовсім іншою людиною, впровадитися в оточення ворога, потім стати ближче до нього і прибити. Головні небезпеки - можливість самій опинитися в ролі жертви або, що теж ризиковано, закохатися в цю людину.

Серіал Непрекрасна леді 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Непрекрасна леді » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Непрекрасна леді 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Непрекрасна леді всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Непрекрасна леді онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Непрекрасна леді (2021)