Давай знайдемо один одного всі серії

Мелодрама Давай знайдемо один одного  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
31 августа 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Давай знайдемо один одного »:

Анна Новікова юна красуня, яка нарешті зустріла чоловіка своєї мрії Максима Вершиніна. Пара закохана і вирішує одружитися, але перш щаслива наречена повинна бути представлена ​​рідною обранця. Для цієї цінуй вони їдуть в приморське місто, де живе дружне сімейство молодої людини. Аня з легкістю вливається в оточення і швидко викликає прихильність до себе главу сім'ї Бориса і братів Макса: Сергія і Алекса. Не сподобалася чарівна красуня лише матері улюбленого - Ніні, яка після перших хвилин замислюється і починає плести інтриги, як позбутися небажаної невістки.

Навіщо їй в будинку безрідна сирота, чиїх батьків убили багато років назад. Тоді багато років тому, після трагічної загибелі близьких, її дівчинкою забрала бабуся в Красноярськ, змінивши прізвище внучки. Тепер повертатися в місто, де вона пережила не найкращі часи після 17 років, для Анни виявляється справжнім випробуванням. Але схоже і в цей раз її приїзд стане не таким вже райдужним, як їй хотілося. Адже проти неї вже затівається підступна інтрига, яка повинна буде розлучити її з Максимом. А цього Новікової зовсім не хочеться.

Серіал Давай знайдемо один одного 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Давай знайдемо один одного » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Давай знайдемо один одного 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Давай знайдемо один одного всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Давай знайдемо один одного онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Давай знайдемо один одного (2020)