Джованні всі серії

Мелодрама Джованні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
20 травня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, комедія «Джованні »:

Згідно складним обставинам привабливий чоловік, який за життя повним невдахою, нарешті, знаходить своє щастя зі своєю коханою дівчиною на ім'я Аня. Нарешті він може зізнатися собі, що знайшов те, що так довго шукав, жінку своєї мрії. Герой вже будує оптимістичні плани на майбутнє, але доля підносить неприємний сюрприз. Одного разу їх умиротворений існування несподівано порушується з появою колишньої дружини головного героя. Екс-дружина Світлана повертається з Італії, але не в поодинці.

У рідні краї з нею приїжджають спільний син від першого шлюбу і дочка від другого чоловіка, уродженця сонячного держави. Тепер чарівна жінка має інше прізвище — Джованні, а її приїзд кардинально змінює життя основного персонажа. Для будь-якої людини не є секретом незмінний факт, що в жарких країнах можна зустріти багато співвітчизників, які приїхали заробити грошей. У цій ситуації поки що незрозуміло, чи зможуть люди через 13 років знову звикнути до існуючої обстановці. Тут не варто говорити про майбутній нареченій і колишній дружині, яким доведеться навчитися співіснувати під одним дахом і ділити невелику територію.

Серіал Джованні 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серій

Дивитися серіал «Джованні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Джованні 30 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джованні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джованні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Джованні (2019)