Згадуючи тебе (2019) всі серії

Мелодрама Згадуючи тебе (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 грудня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Згадуючи тебе (2019)»:

Подружжя Людмила й Андрій щасливі в шлюбі вже 17 років. У їхньому домі завжди панують розуміння, ідилія і гармонія, а пустотливі дітки їх гордістю і сенсом існування. Нещодавно у сімейства з'явилася ще одна причина для радості, вони переїхали в будинок своєї мрії. Але як відомо в більшості випадків доля не дозволяє людям розслаблятися, і просто отримувати задоволення від життя. В даному випадку вона готує неприємний сюрприз своїм опонентам - Андрій їде в робочу відрядження і зникає. Люда не розуміє, як таке могло статися. Жінка не знаходить собі місце, адже це так не схоже на її коханого.

Вона впевнена, що сталося щось серйозне і починає бити на сполох: обдзвонює лікарні, неодноразово ходить в поліцію, але все безрезультатно. Чоловік наче випарувався. Нічого не вдієш, їй потрібно жити далі, піклуватися про дітей, ростити і годувати їх. Два роки Людмила продовжує вірити, що ось зараз відчиняться двері і з'явиться улюблений, але дива не відбувається, а залицяння кращого друга сім'ї Віктора все наполегливіше. І ось, коли вона зовсім зневірилася, то випадково натикається на оголошення в інтернеті, де під фото загубився пам'ять Андрія, чоловік шукає про себе інформацію. Дружина неймовірно щаслива, але довго це ейфорія не триватиме. Возз'єднання виявилося не таким райдужним, адже її половина зовсім не пам'ятає ні її ні малюків. Тепер вони чужі люди. Як же жити далі? Боротися і розбуркати спогади рідної людини або звикнути і йти своєю дорогою?

Серіал Згадуючи тебе (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Згадуючи тебе (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Згадуючи тебе (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Згадуючи тебе (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Згадуючи тебе (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Згадуючи тебе (2019)