Замок на піску (2019) всі серії

Мелодрама Замок на піску (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 февраля 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Замок на піску (2019)»:

Олександр і Людмила щаслива сімейна пара. Він геніальна особистість, головний лікар відомої клініки ЕКО, кращий фахівець в питаннях репродуктивного здоров'я жінок і чоловіків. Вона його вірна помічниця і улюблена муза. Дочка красуня Єлизавета, гордість батьківська, яка вирішила продовжити добру традицію і піти в медицину. Будинок родини повна чаша, де мешкає радість і благополуччя. Що ще людина може бажати? Але одного разу трапляється щось дивне, чого Люда ніяк не може пояснити собі. Героїня отримує насторожує послання: фотографію на якій відзнято могила їхнього студентського подруги. Та загинула 19 років тому. Після того дня ідилія в долі подружжя закінчується.

Їх розкішне житло згорає дотла, на роботі непередбачені фінансові проблеми наростають мов снігова куля. Але це лише початок всіх лих. Найболючіше стане ретельно приховуване підла зрада коханої половини, який як з'ясувалося багато років брехав і зраджував своїй дружині, а та наївно довіряла і нічого не підозрювала. Як тепер їй далі жити? Адже в усі, що вона вірила і заради чого жила розвалилося в один момент. Благополучна і красиве життя в дійсності ілюзія обману. Але може не варто так зневірятися? А на місці руїн «пісочного» палацу вийде звести щось більш міцне і сьогодення.

Серіал Замок на піску (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Замок на піску (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Замок на піску (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Замок на піску (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Замок на піску (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Замок на піску (2019)