Готель Купідон всі серії

Мелодрама Готель Купідон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 березня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
47 хв.

Серіал мелодрама «Готель Купідон »:

Іноді наше життя на стільки безтурботна і спокійна, що ми починаємо забувати про проблеми, а існування перетворюється в казку. Катя відчуває себе щасливою мамою і дружиною, а проблеми ніби обходять її будинок. Любляча сім'я і улюблена робота - це і є головний скарб дівчата. Таке відчуття, що ніщо не може розбити це щастя. Але не всі казки проходять гладко і нарешті вся та радість миттю початку руйнується.
Подружжя мало курортний готель в горах і одного разу його відвідала жінка, яка вирішила, що може стати як господинею готелю, так і замінити Катю в її родині. Чоловік поступово починає віддалитися від героїні, а син, в якому дівчина душі не чула, готовий називати незнайомку мамою. Чи вийде відновити втрачене і не дозволити нікому забрати все те, що вона так довго берегла?

Серіал Готель Купідон 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Готель Купідон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Готель Купідон 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Готель Купідон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Готель Купідон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Готель Купідон (2019)