Тріада (2019) всі серії

Мелодрама Тріада (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
30 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Тріада (2019)»:

Головний герой серіалу амбітна молода людина - Анатолій, який ніяк не може визначиться зі своїм вибором між коханкою і дружиною. З дружиною він прожив багато років і скільки пара не намагалася поставити дитину, у них так нічого і не вийшло. Кращий друг підкидає здивованою особистості один з варіантів переспати з красивою танцівницею і на наступний день подивитися, перед ким з його жінок йому стане соромно за вчинену зраду. Толя пішов діловому раді і в підсумку потрапив в складну ситуацію.

Всі три дами повідомляють йому, що вагітні від нього. Троє дітей?! Такого розвитку він ніяк не очікував. Замість того, щоб розгубитися, піти в запій або просто зникнути, Анатолій приймає відповідальне, але дуже сумнівне рішення. Він вважає себе справжнім чоловіком і сильною особистістю. З цієї причини йде на необачний крок, зібравши всіх своїх подруг і оголосивши їм, що вони повинні жити всі разом під одним дахом. Нічого кращого він в даному випадку придумати не може. Чи пройде зустріч спокійно або горе-татуся накриє шквал обурення, помсти і гніву розгніваних левиць. Як відреагують на цю заяву майбутні матусі його ще нарождення нащадків, можна буде дізнатися подивившись інтригуючий фільм.

Серіал Тріада (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Тріада (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Тріада (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тріада (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тріада (2019)