Дорога додому всі серії

Мелодрама Дорога додому  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
11 лютого 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дорога додому »:

У кожного з нас є свої слабкості. Ось і головний герой серіалу - кращий кардіолог не без гріха. Він несподівано дізнається про те, що йому потрібно днями провести цілий ряд термінових операцій. Але він неймовірно втомився. Він вирішує кинути все. Він вважає, що йому необхідно якомога скоріше відволіктися і відпочити душею і тілом.

Він часто відвідує нічний паб. Йому подобається проводити тут час, спостерігаючи за приватним танцем. Він майже завжди вибирає одну і ту ж стриптизерку, шоу якої йому подобається набагато більше, ніж виступи інших. Але чоловік обачний і дуже обережний. Він не бажає зробити щось не так, щоб потім за себе було соромно.

Чоловік ніколи і нікому не дає візиток і не залишає про себе ніякої інформації. Саме тому він сильно здивувався, коли його улюблена стриптизерка знайшла його клініку і записалася до нього на прийом. Прийшла, звичайно ж, не як пацієнт, а як людина, яка потребує моральної та фізичний захист. Вона розповіла йому свою історію. Виявляється, у нього була викрадена величезна сума грошей. Хто і навіщо вкрав ці кошти, ніхто не знає ...

Серіал Дорога додому 2 серії дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Дорога додому » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Дорога додому 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дорога додому всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорога додому онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дорога додому (2019)