Потрійний захист (2016) всі серії

Мелодрама Потрійний захист (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
22 августа 2016
Країна:
Грузия, Украина
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
49 мин.

Серіал детектив, драма «Потрійний захист (2016)»:

Головні герої гостросюжетного серіалу " чарівна Тамара, Володимир, Борис і Максим дружать зі школи. Тому завжди перебувала під потрійний захистом своїх вірних товаришів і не сумнівалася, що може спокійно покластися на кожного з них. І це дійсно було так. Час минав, квартет намагався налагодити свої долі, але закоханість до дорослої і неймовірно гарною дівчата плекав надії хлопців, що вона вибере саме його.

Красуня обрала Максима і вийшла за нього заміж. Друзі служать в правоохоронних органах. Небезпечна робота непередбачувана, ризикувати доводиться практично щодня. І ось одного разу при виконанні чергового завдання гине Макс. Молода вдова важко переживає втрату коханого і поки не уявляє собі подальшого існування без коханого чоловіка.

Влад і Борис вирішують провести ретельне розслідування інциденту і виявити причину трагедії. Вони поклялися, що обов'язково знайдуть вбивцю Максима і покарають винного. Але незабаром Боря покидає службу у внутрішніх органах, хоча не відмовляється від думки продовжити розпочате, тільки вже приватним чином. Йому не дає спокою почуття дискомфорту, що їм хтось управляє. Скоро приходить розуміння, що його життя і його коханої загрожує небезпека. Потрібно діяти швидко і рішуче.

Серіал Потрійний захист (2016) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Потрійний захист (2016)» онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Потрійний захист (2016) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Потрійний захист (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Потрійний захист (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Потрійний захист (2016)