Відділ С. С. С. Р. всі серії

Мелодрама Відділ С. С. С. Р.  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
18 июня 2012
Країна:
Беларусь
Жанр:
боевик, криминал
Тривалість:
44 мин.

Серіал боевик, криминал «Відділ С. С. С. Р. »:

Гостросюжетний серіал розповість про професійних співробітників спеціального секретного відділу МВС, чий профіль – боротьба з організованою злочинністю у країнах колишнього СРСР. Згуртований колектив особливого підрозділу об'єднав в собі інтернаціональну команду: Сергія, Степана, Сурена і Раймонда. Хлопці завжди готові відправиться за першим покликом на місце злочин. Кожен з них давно звикся з думкою, що у них небезпечна і непередбачувана робота, де може статися все що завгодно. Адже не можна все прорахувати, завжди є ефект несподіванки. Виконуючи завдання їм доводиться стикатися з безліччю труднощів, бути рішучими і діяти напевно.

Не так вже легко знайти українського найманого вбивцю, обчислити хитрого і острожного «крота» в одному з місцевих відділень поліції, вистежити і затримати вбивцю власника великої компанії з виробництва фармацевтики, забезпечити безпеку важливих свідків і звичайно знищити групу терористів. Все це по плечу лише їм – відділу С. С. С. Р., так як вони впевнені у своїх бойових товаришів, як в собі. Їх об'єднує не лише багаторічна дружба, а й спільне захоплення музикою. Їхня слабкість — це рок. І вони його виконують також чудово, як все, за що беруться. Цим хлопцям можна довірити життя і не сумніватися в тому, що вони не підведуть.

Серіал Відділ С. С. С. Р. 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Відділ С. С. С. Р. » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відділ С. С. С. Р. 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відділ С. С. С. Р. всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відділ С. С. С. Р. онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відділ С. С. С. Р. (2011)