Сутичка (2017) всі серії

Серіал детектив «Сутичка (2017)»:

У гостросюжетному серіалі показана робота особливого відділу поліції по боротьбі з організованою злочинністю, де методи і схеми дій оперативників кардинально відрізняються від звичної для глядачів і того, що вони бачили раніше. Ця команда професіоналів – справжні фахівці вищого рівня, які з точністю і швидкістю вирішують будь-яке поставлене перед ними завдання. Експерт Борис Коган, геніальна криміналіст і красуня Анна, тонкий психолог Ніночка, виртуос-хакер Ігор і колишній спецназівець, який побував не в одній " гарячій точці планети Артур.

Всією цією групою керує Гліб Стриженов, який за своїм принципом ніколи не дає жодного шансу психопатам, кримінальників і всієї нечисті кримінального світу піти від належної відповідальності, якщо вони винні. Зло повинно бути покараним, і це аксіома. Цій групі по плечу все, загадок для них не існує. У протистояння їм у злочинців просто не буде шансів, здача без бою краще рішення для противника і це не раз стало незаперечним факто. Яка головоломка чекає їх в цей раз? Нудьгувати аудиторії точно не доведеться, спостерігаючи за напруженими буднями законників, кидають виклик усім тім, хто вважає себе намісником Бога на цій Землі.

Серіал Сутичка (2017) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Сутичка (2017)» онлайн всі серії

  • 30
Серіал Сутичка (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сутичка (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сутичка (2017)