Цезар (2013) всі серії

Мелодрама Цезар (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
12 ноября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, криминал
Тривалість:
48 мин.

Серіал боевик, криминал «Цезар (2013)»:

Журналіст правдолюб і талановитий фотограф Олексій Говорков, відомий під творчим псевдонімом Цезар, викриває у всесвітній мережі достовірні факти поліцейського свавілля і корумпованих чиновників. Чоловік добре відомий в інтернеті своїми влучними матеріалами і тепер в черговий раз розголошує, випадок, якому сам став мимовільним свідком. Керівництво поліції, щоб виправдати дії своїх співробітників вирішують запросити Цезаря в якості спостерігача в слідчу групу, щоб самому побачити, як працюють професіонали.

Все повинно бути спрямоване на те, щоб справити враження новачка своїм досвідом, знаннями і благородством поривів у боротьбі зі злочинністю. Заповзятлива начальство підкидає групі найбільш прості і очевидні події, не підозрюючи про те, що Говорков, як фотограф вміє чіпляти кожну непримітну дрібниця. Після його спостережень, кожна справа приймає зовсім інший оборот дій. З-за того, що Льоша постійно втручається в процес розслідування, його стосунки з колективом м'яко сказати не просто натягнуті. Крім того на тлі всього, що відбувається, один з оперативників підозрює репортера в ряді випадків і вирішує ретельно перевірити цю версію.

Серіал Цезар (2013) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Цезар (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Цезар (2013) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Цезар (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Цезар (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Цезар (2013)