Полярний всі серії

Серіал комедія «Полярний »:

Вітя Мясников непохитна і спірна особистість, який відмінно був відомий в лихих дев'яностих в кримінальному світі. Але після того як бум свавілля пронісся над столицею і всієї Росією і прийшла пора легалізувати накрадені кошти підприємливий авторитет вирішує зайнятися легальним бізнесом. Але бурхливе минуле і допущені гріхи не відпускають так просто бандита і більше того, змушують його тікати з Москви. Тепер герой тримає далеку дорогу в Заполяр'ї, туди, де час веде свій звіт, а закони минулих 90-х як і раніше актуальні.

Але Вітя втомився від цієї метушні братви і негласним злодійським законам, йому хотілося спокійного і розміреного існування, хоча схоже, поки цього не передбачається. І тоді чоловік вирішує стати місцевим Робін Гудом. Дуже скоро він стає борцем за справедливість за права невинних жертв сваволі і на тлі того, що відбувається несподівано зустрічає свою любов. Глядач зможе стати свідком надзвичайної подорожі колишнього злочинця і на власні очі побачити життя сучасних російських провінцій. Тут все кипить не гірше, ніж в великих містах і також люблять, зраджують і дружать, і ненавидять. Але вийде М'ясникову, впорається з новоспеченими противниками і зробити реальність життя місцевих жителів чистіше, спокійніше і світліше.

Серіал Полярний 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Полярний » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Полярний 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полярний всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полярний онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полярний (2019)