Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009)

Фільм мелодрама «Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009)»:

Ця дивна історія сталася напередодні Нового року. Роман Інсаров успішний підприємець і президент великого столичного банку відправляється в провінційний сибірський містечко на відкриття банківської філії. Здається, все життя цього молодого і заповзятливого людини розписана по хвилинах і не передбачає несподіваних сюрпризів. Але все в його долі змінюється кардинальним чином випадково після зустрічі на засніженій вулиці далекого міста з милою незнайомкою. Як же життя непередбачуване!

Ось ти заможна особистість, а через п'ять хвилин тебе приймають за зухвалого бандита, який пограбував ювелірний магазин. А тут ще колишня подруга починає будувати підступи, і кульмінацією всієї цієї безвиході стане вимушена міра обставин, що склалися. Рома сам затримає справжніх грабіжників. Але всі ці пригоди варті того, адже на кону любов і увагу самою чарівною особи на світі. І не важливо, що вона не московська телеведуча, світська левиця, а просто перехожа, яку герой зустрів за кілька днів до Різдва. І ще головне, що вона любить його, а не цілий рахунок у шість або сім нулів. Адже це така рідкість у сучасному світі, безкорисливість, порядність і чистота.

Дивитися фільм «Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Історія кохання, або Новорічний розіграш (2009)