Ялинки всі серії

Фільм комедия «Ялинки »:

Ця історія сталася напередодні Нового року, почалася вона в Калінінградському дитячому будинку. Дівчинка Варя набрехала друзям про неіснуючому батька, який легко подорожує по всій Росії, тому що він - Президент. Щоб діти не підловили на брехні, вона пообіцяла, що в новорічному привітанні до країні він виголосить кодову фразу «На діда мороза надійся, а сам не зівай!».

Щоб допомогти дівчинці, інший дєтдомовський вихованець Вова, сподівається випробувати в дії теорію "Шести рукостискань", згідно з якою всі люди на землі знайомі через шість осіб. Він упевнений, що таким чином Президент дізнається, що йому необхідно вимовити кодову фразу, а Варина репутація буде врятована. Телефонний дзвінок хлопчика запустить цей ланцюжок, тільки кожна людина в ній від Калінінграда до Іркутська переживає свою передноворічну історію і свої труднощі.

Дивитися серіал «Ялинки » онлайн всі серії Дивитися фільм «Ялинки » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ялинки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС. Ви легально дивіться серіал Ялинки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ялинки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялинки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі! Серіал Ялинки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялинки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ялинки (2010)