Канікули президента

Фільм комедия «Канікули президента »:

Управління величезною країною – справа непроста. Президент теж людина, і він потребує відпочинку. Перша особа держави вирішує відпочити в Криму від турбот, для чого вдається до допомоги гримерів. Адже де б він не з'явився, скрізь люди ведуть себе не так, як звикли, а йому хочеться відкритості та свободи!

Але, от збіг, після всіх процедур, Президент стає копією іншого росіянина, який також приїхав у Крим. Ось тільки він біжить від колекторів, яким заборгував серйозну суму. І так сталося, що герої міняються місцями, беручи на себе долю абсолютно незнайомої людини.

Дивитися фільм «Канікули президента » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Канікули президента онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Канікули президента дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Канікули президента онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Канікули президента (2018)