Сніданок у постіль всі серії

Мелодрама Сніданок у постіль  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 февраля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сніданок у постіль »:

Аріна Волошина працює покоївкою в розкішному готелі. З-за складних фінансових проблем вона так і не змогла закінчити навчання у вищому менеджменту, хоча давно мріє про відкриття власного готелю. Але це лише рожеві мрії, а в реальності – важка праця і маленька донька, яку вона виховує одна. Але робити нічого, доводиться працювати, щоб піклуватися про дитину, оплачувати рахунки і продовжувати просити у долі той єдиний шанс, який допоміг би поліпшити її існування на краще. Одного разу в готель з'їжджаються поважні гості, серед яких успішний підприємець-мільйонер і завидний наречений Артем Гордін, колишня прима балету і надмірно примхлива дамочка Ірина Штайн.

Втомлена Орися в суєті численних доручень приймає пана Гордіна за нового працівника і підганяє його бути порасторопней. Артем ж навіть не думаючи ображатися, сподобалася ця гра, де він не медійна особистість, а простий громадянин. Адже Волошина з ним не загравала, і веде себе природно, а йому так набридли ці фальшиві посмішки і постійну увагу преси. Він вирішує розіграти свою нову знайому, не оголошуючи їй хто він насправді. Чим закінчиться ця затія? Може простою розвагою, а можливо і романтичними почуттями!

Серіал Сніданок у постіль 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сніданок у постіль » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сніданок у постіль 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сніданок у постіль всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сніданок у постіль онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сніданок у постіль (2017)