Готель «Росія» всі серії

Мелодрама Готель «Росія»  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
16 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, детектив, мелодрама «Готель «Росія» »:

Ксенія працює в знаменитій московському готелі «Росія». Дівчина займається прийомом і розміщенням гостей, серед яких зустрічаються аж ніяк не прості люди. Клієнтами готелю є впливові іноземці, верхівка партійного апарату і еліта радянського суспільства. В «Росії» панує атмосфера розкоші, недоступною простим громадянам. Йде 1976-ий рік.

Туди, де кримінальні авторитети сусідять з діячами мистецтва і співробітниками КДБ, не можна потрапити без протекції сильних світу. Ксюша дорожить своїм місцем і намагається втриматися на роботі, лавіруючи всередині інтриг співробітників. Але в готелі неможливо вічно дотримуватися нейтралітету. І одного разу героїню змушують зробити непростий вибір.

Серіал Готель «Росія» 12 серий дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Готель «Росія» » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Готель «Росія» 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Готель «Росія» всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Готель «Росія» онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Готель «Росія» (2016)